HIUSTEN VÄRJÄYS KASVEILLA


Olen tässä viimeaikoina kertonut teille aika avoimesti  kipeistä ja isoistakin asioista ja myös samalla itse prosessoinut paljon menneisyyttäni. 
Minulla oli noin puoli vuotta sitten todella raskas elämänvaihe ja huomasin tässä hiljattain,
että hiuksia lähtee myös aika voimakkaasti päästä.
Siispä kaipasin pientä hengähdystaukoa ja jotain hemmottelua itselleni kaiken stressin keskelle.
Otin yhteyttä Hyvinkään Kauneuskeskus Siniseen Hetkeen ja he lupautuivat tekemään minulle hiuskäsittelyn, joka sisältää kasvivärjäyksen ja hiustenpesun sekä hiustenleikkauksen.
Ja vaikka ulkona satoi ja oli muutenkin kamala syysilma, pystyin kampaamon ihanissa tiloissa kokemaan tällaisen "sinisen hetken". Kyllä itsestä huolehtiminen ja hemmottelu on toisinaan hyvinkin tärkeää!


         


Ensiksikin on pakko sanoa, että kampaamo antoi minulle aivan mahtavan ensivaikutelman. 
Kampaamon yhteydessä on myös kauneushoitola ja paikanpäällä on ihanan rauhallinen tunnelma. 
Yleensä pääni tulee herkästi kipeäksi voimakkaista ammoniakin ja muiden voimakkaiden tuotteiden hajuista, joita kampaamoissa käytetään.
Kun astelin sisälle Siniseen Hetkeen, siellä oli hyvä ja raikas tuoksu.

Tässä kampaamossa asiakkaan hiusten hyvinvointi on myös selkeästi tärkeässä asemassa. 
He ovat panostaneet hyviin ja laadukkaisiin tuotteisiin, jotka eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja eivätkä ole eläimillä testattuja. Tuotteet ovat myös vegaanisia.
Kun sain kuulla tästä, se teki minut todella iloiseksi, sillä olen jo pitkään käyttänyt tuotteita, jotka ovat näistä aineista täysin vapaita ja hiukseni ovat voineet paremmin.              

Kauneuskeskus Sinisellä Hetkellä on käytössään tuotteina:

Maria Nila, Authentic Beauty concept, Uudistunut Four Reasons (Nykyään 100% vegaaninen), sekä muita satunnaisia tuotteita, mm. Osis, Colormaskit ja suoravärit..


Halusin tehdä erityisesti tästä aiheesta blogitekstin, sillä kovin moni ei välttämättä edes tiedä sitä, että on terveempi ja turvallisempikin tapa värjätä hiuksia. Itse sain ensimmäisen allergisen reaktion kaupan hiusväristä joskus parikymppisenä ja sen jälkeen en uskaltanutkaan enää käyttää kaupan hiusvärejä ollenkaan. Alkuun värjäytin hiukseni vain kampaamoissa, mutta silti takaraivossa raksutti pelko siitä, että mikä kerta rysähtäisikin päälle joku kunnon allerginen reaktio. Siispä lopetin värjäyksen kokonaan. Olin muutaman vuoden täysin omalla hiusvärillä värjäämättä hiuksiani ollenkaan, mutta jotenkin kaipasin niihin jotain piristystä tai vaihtelua. Pääkaupunkiseudulla asuessani sain kuulla kasvivärjäys vaihtoehdosta ja siitä, miten se on paljon turvallisempaa.
Menin siis ja kokeilin, jonka jälkeen totesin että tämä on aivan ehdottomasti minun juttuni. Harmillista vain on se, että pääkaupunkiseudulla hinnat ovat pilvissä. Minun käyntini maksoi jotain lähelle 200 euroa hiustenleikkauksen kanssa. Ei sitä silloin kovin useasti kyllä raski käydä..


         
     


Onnekseni huomasin, että Hyvinkään Kauneuskeskus Sininen Hetki tekee kasvivärjäystä ja vieläpä super edullisesti verrattuna pääkaupunkiseudun hintoihin.
 Heillä on käytössä laadukkaat KHADI -kasvihiusvärit, jotka ovat 100% kasviperäisiä, BDIH -sertifioituja eivätkä sisällä myöskään säilöntäaineita tai aromaattisia väriaineita. Värisävyjä löytyy aina Light Blondesta mustaan saakka. Kasvivärit peittävät myös harmaita hiuksia ja ovat kestovärejä.
Lisäksi kasvivärit ovat ekologisia ja hyvin harvoin allergisoivia.
Ne myös lisäksi hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa! Mieletöntä, eikö? 
Kasviväreille ei ole olemassa varsinaista värikarttaa, joten 
kampaajalla täytyy todella olla tietoa kasviväreistä, niiden vaikutuksista ja ammattitaitoa hoitaa hiusten värjäys hyvin. Lisäksi on toki yksilöllistä miten värit kenelläkin vaikuttavat. Minun kohdalleni sattui kyllä ammattilaiset. Sain todella luonnollisen ja kauniin värin. Aiemmin siis hiusteni latvat olivat vihertäneet aiemmin käyttämäni mustan Color Maskin seurauksena. 
Kampaajat olivat valinneet värit oikein ja vihreys saatiin taitettua pois. Minun hiuksissani käytettiin siis tyvessä Hazel Brown ja Dark Brown sävyjä. Dark brown sisältää Indigo -kasvia, joten se saattaa alkuun vihertää hiuksissa, mutta vihreys katoaa hyvin pian. Hiusten latvoihin laitettiin Hazel Brownia ja Puna Hennaa. Olen kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen. 

        


Kuvat ennen ja jälkeen käsittelyn.Soittamalla numeroon 
019455755 ja varaamalla ajan puhelimitse, saat nyt -15% alennuksen hiustesi kasvivärjäys+leikkaus paketeista Kauneuskeskus Sinisessä Hetkessä mainitsemalla puhelimessa koodin NETTA15. Koodi on voimassa tämän vuoden lokakuun loppuun asti ja koskee myös väri + leikkauspaketteja. Tässä kampaamossa myös tavalliset hiusvärit ovat ammoniakittomia, hajusteettomia ja muutenkin huomattavasti hellävaraisempia kuin yleensä. Kauneuskeskus Sininen Hetki sijaitsee Hyvinkäällä noin alle 50 minuutin päästä Helsingistä ja on kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Lisätietoja kampaamosta löydät heidän omilta nettisivuiltaan osoitteesta: http://www.kauneuskeskussininenhetki.fi/kampaamo tai instagramista käyttäjänimellä @kauneuskeskus_sininenhetki
Löydät myös blogini etusivulta suoran linkin heidän kotisivuilleen.


*Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kauneuskeskus Sinisen Hetken kanssa.

Kommentit